Cautare

519 de rezultate pentru "oroveanu cornel" (3.38 secunde)
Irina Margareta Nistor, Cornel Mihalache, Dorian Boguta si Vlad Druc, iar in anul 2014 juriul va fi alcatuit din Irina Nistor (critic de film), Valentin Teodosiu (actor), Catalin Apostol (regizor), Cornel Mihalache (regizor), Ruxandra Ion (producator de film).
CORNEL URSU; CORNEL-MARIN CHIOREAN; DORU AXINTE; AUREL STEFAN ALEXANDRESCU; CIOSU CONSTANTIN; CODRIN CARDU; CONSTANTIN PAVEL; GABRIEL BOHOLT; GABI RUSU; GHEORGHE MARIAN NEGUTU;
Pe partea nordica, un grup era format dintr-un soldat roman (sculptor Frederic Storck) impreuna cu un soldat dac (sculptor Oscar Spathe), iar celalalt grup asocia un soldat din timpul lui Mircea cel Batran (sculptor Cornel Medrea) cu un ostean al lui Stefan cel Mare (sculptor Dimitrie Paciurea).
Cornel NISTORESCU) O familie de prieteni ne-a invitat sa traim clipele noptii de Inviere undeva, intr-un schit pierdut, in Muntii Orastiei.
Editorialul lui Cornel Nistorescu (Cotidianul): Tudor Gheorghe canta, Funeriu rage Mi se pare mai important sa scriu despre grosolaniile la adresa lui Tudor Gheorghe, decat sa comentez improvizatiile politice ale lui Ludovic Orban.
Eu cred ca in bine, pentru ca acum e timpul sa spunem Ajunge fata de tot ce nu era bun in vietile noastre, tot ce nu era al nostru dar tineam cu dintii sa nu pierdem, tot ce voiam sa fim sau sa detinem, dar nu aveam nevoie, de fapt, a declarat Cornel Ilie, solistul trupei VUNK.
cred ca stie Cornel istoria.
Funeraliile Monseniorului Luigi Vittorio Blasutti Inconjurat de numerosi credinciosi, de rude si cunoscuti, si de 53 de preoti romano si greco-catolici si doi episcopi - IPS Ioan Robu, Arhiepiscop si mitropolit de Bucuresti, si PS Cornel Damian, episcop auxiliar - Monseniorul Luigi Vittorio Blasutti, Vicar general emerit al Arhidiecezei Romano-Catolice de Bucuresti a fost condus luni, 15 iulie 2013 pe ultimul drum si incredintat milostivirii lui Dumnezeu.
Nelu Patrascu, Cornel Gheorghe, Alin Simion, Alin Moaca, Liliana Maican si Veronica Olteanu.
Cornel Nistorescu) De ce o fi iesit badia Augustin Lazar, cu aerul lui de colonel la pensie, sa ne spuna de ce nu-i buna o amnistie?
Cornel NISTORESCU) Revolta procurorilor se extinde inexplicabil. Parca aripa juridica a binomului ar fi decis sa joace rolul Opozitiei. Si daca PNL-ul este atit de impiedicat, sa puna ei umarul sa dea jos guvernul PSD-ALDE.
in "comentariul zilei” din "Evenimentul Zilei”, intitulat "Traian Basescu pe centura” si semnat de Cornel Nistorescu, este analizata rabufnirea presedintelui Traian Basescu de joia trecuta impotriva parlamentarilor PD Lavinia sandru si Cozmin Gusa si a presedintelui Televiziunii Romane, Valentin Nicolau:
Cornel Dinu, Constantin Zotta si Cosmin Baleanu au fost invitatii lui Dan Udrea la emisiunea Minutul 91 de la finalul ultimei etape din sezonul regulat.
"Idila" cu italianul a fost mai mica decat se anuntase cu surle si trambite, iar pe banca a aparut Cornel Talnar, supervizat de nasul Cornel Dinu.
CORNEL de 39 de ani, toti din Bucuresti, imediat dupa ce au sustras 200 m de cablu telefonic din reteaua subterana dintr-un camin de vizitare situat pe o strada din orasul Pantelimon, jud. ... CORNEL in stare de libertate.
CORNEL de 22 de ani, toti din judetul Dambovita. ... CORNEL a condus pe drumurile publice autoturismul marca Dacia 1310 avand permisul de conducere suspendat.
Bianca si Cornel Pasat ne vorbesc despre provocarile vietii de parinte. Ce s-a intamplat in casnicia lor, dupa ce a venit copilul pe lume, dar si de ce au avut nevoie de terapie de cuplu
Gheorghe Moldoveanu (presedinte-din partea CN APMC), Stelian Nicolae Fronescu si Mugur Florin Voinescu (din partea Primariei Constanta-nou intrati in C.A.), Liviu Dan Bleau (din partea Consiliului Judetean-nou intrat in C.A.), Cornel Dumitru (din partea MFP), Ion Jercan (din partea MTCT), Silvia Popeanga (din partea MTCT), Dan Banciu (din partea MTCT), Ion Selaru (din partea MTCT), Eugen Marius Oprean (din partea Asociatiei Patronale din Romania) si Petre Costel (presedintele sindicatelor de pe platforma portuara).
Calin Popescu Tariceanu a precizat ca la grupul PNL vor fi vicelideri Cornel Popa, Titus Ghiorghiof, Eugen Nicolaescu si Nini Sapunaru.
Prima runda s-a soldat cu indepartarea lui Cornel Nistorescu de la conducerea ziarului. Acesta a plecat, dar a reusit sa impuna pastrarea echipei si asigurarea libertatii politicii redactionale.
google-analytics.com